TORTURI

Nuntă/Botez/Aniversare/Corporate

Evenimentul special din viața dumneavoastră trebuie sărbatorit cu un tort cu o textura fină și elegantă care să spună o poveste!

CERE OFERTA

CANDY BAR

Lasă-ne să transformăm pasiunea noastră într-un Candy bar de poveste, definit prin rafinament și eleganță, adaptat preferințelor tale și personalizat în funcție de tema evenimentului tău!

CERE OFERTA

Fie că îți dorești un tort spectaculos sau unul simplu și elegant, te așteptăm să ne cunoaștem și să stabilim împreună modelul, compoziția dorită, cât și cantitatea recomandată în funcție de numărul de invitați. Vom personaliza până și cele mai mici detalii, pentru a ne asigura că se va potrivi cu decorul și tema aleasă de către tine, astfel încât să poți spune că ai avut tortul perfect!

Candy bar-ul va fi cu siguranță una dintre atracțiile delicioase ale serii care va face o primire dulce invitatilor și îi va introduce în tematica evenimentului, dând startul petrecerii.  Te așteptăm sa ne spui cum îți dorești să arate colțisorul tău “de rai”  (și ține minte, NU există limite) sau te poți lăsa inspirat de una dintre variantele prezentate. Desigur, pentru un eveniment complet, putem crea împreună un tort personalizat în aceeași temă.

Fiecare Candy Bar-ul conține un mix de deserturi, adaptat în funcție de numărul invitaților dumneavoastră: cupcakes, cake pops, minitarte, mini-prăjituri, macarons, deserturi la pahar, mini cannoli, mini Pavlova, mousse pe biscuit, monoporții.  Combinații de gusturi și culori în variante nelimitate, atât pentru cei care iubesc ciocolata, cât și pentru cei care adoră un desert fresh cu fructe proaspete.

Te așteptăm cu drag să ne contactezi pentru o ofertă personalizată. Sau ne poți lăsa informațiile tale, cât și detaliile evenimentului în pagina “Comenzi” și noi vom reveni la tine cu o ofertă în urma căreia putem stabili detaliile finale.